Är du ett lejon?

Nej nu menar jag inte bokstavligen, eller hur du känner dig inombords utan om stjärntecken. Det finns tolv olika stjärntecken som alla har sina olika karaktärsdrag. Här kikar vi lite närmare på lejonets stjärntecken som gäller för dig som är född mellan 23 juli till och med 23 augusti. 

Sån är lejonets personlighet

Inte helt sällan beskrivs lejonet som en person som är både stolt och storslagen, nästan som en kung med en aura av makt runt sig. De är oftast väldigt varma människor med ett gott hjärta och hyser stark kärlek till det som gör livet gott. Den som är lejon tycker om lite lyx och flärd och samtidigt generösa och positiva till sin natur.

Många tycker om att umgås med lejonet då de får saker och ting gjorda och de delar gärna med sig av sina framgångar med de som finns omkring dem. Stämmer detta in på dig? 

Kan man lita på horoskop?

Till att börja med så får man inte blanda ihop astrologi och astronomi även om det är stjärnorna som ligger till grund för horoskopen. Det man måste göra är att titta på vem det är som ställer horoskopet och hur mycket tid och energi de lägger ner. En astrolog som skapar ett personligt horoskop på extremt kort tid är sällan helt seriös. De som tar god tid på sig är mer noggranna och de horoskopen kan du därmed lita på. Men glöm inte - astrologi och religion är tätt sammanflätade och det är upp till var och en att välja vad man vill tro på! 

29 Apr 2023