Bjuden på sommarfest i Stockholms skärgård

I somras vart jag bjuden på fest i skärgården i Stockholm. Det är inte varje dag man åker dit, jag minns inte ens när jag var där senast om jag ska vara ärlig. Det blev en bra resa dit i alla fall. jag hade ordnat med kattvakt i flera dagar så jag kunde sova över utan att behöva bekymra mig om djuren. Solen sken och fåglarna kvittrade... ända tills jag började närma mig slutdestinationen. Då kom regnet och jag minns att jag tänkte att det var synd på festen som nu säkerligen skulle bli antingen inställd eller i alla fall väldigt blöt. 

Ack så fel jag hade

När jag kom fram såg jag att de hade satt upp flera stycken partytält i trädgården. De var tydligen väldigt väl förberedda! Jag frågade min väninna om de hade lånat dem av någon eller om de hade köpt dem. Hon svarade att det finns partytält i Stockholm man kan hyra för både stora och små tillställningar. Jag kände mig lite dum, det är klart att man hyr tält när man ska ha en enstaka sommarfest! 

Regnet var inte långvarigt och lika fort som det kom, var det borta igen. Resten av den helgen var väldigt varm och solig och nu bär jag med mig riktigt fina minnen från festen i skärgården med god mat, god dryck och både dans och skratt i goda vänners lag. Har du aldrig varit i skärgården kan jag rekommendera det, fest eller inte ;) 

 

21 Aug 2018