Dags att köpa ny soffa

Jag har insett att det är dags att köpa en ny soffa. Innan jag hann klippa klart alla klor, så har katterna ju varit på  min gamla soffa och klöst, samt att den sjöng ändå lite på sista versen om man säger så. Frågan är ju vad för soffa man ska köpa? Det finns ju otaliga mängder av soffor att välja mellan.

Hitta rätt soffa för mig

Jag har letat soffor ett tag nu, men vet inte om jag funnit den rätta. Funderade ett tag på divansoffa. Dessa typer av soffor är ju rätt populära, så det finns många variantar på dem. Sedan såg jag att det finns sådana U-soffor. det är ju som en slags divansoffa, fast i formen av ett u och har då två divaner. En hörnsoffa är inte ett alternativ för mig i alla fall. Har inga bra hörnen att placera dem i. Kanske en bäddsoffa vore något? Har ju gäster ibland och då är det ju ett smidigt alternativ. Jag får nog leta en stund till bland alla soffor och se om jag hittar något som faller mig i smaken.

Leta soffa på nätet

Som tur är så finns det ju massa soffor på nätet att kika på. Så slipper jag att åka runt till en massa möbelbutiker för att kolla. Sedan när jag hittar en sort som verkar bra så kan jag ju åka iväg och kanske provsitta den, så att den känns lika bra som den ser ut att vara på bild.

 

10 Jan 2018