En dröm om nytt hus

Katter bryr sig inte så mycket om hur huset de bor i ser ut. Bara det är lagom varmt, har lite ställen att gömma sig på och att mat finns så är de rätt nöjda. Själv har jag lite högre krav än så. Det är väl också därför jag går och drömmer om att bygga nytt hus. För då kan man få allt man vill ha utan att behöva renovera eller bygga om. Jag har kikat en hel del hos Movehome hustillverkare och hittat ett par hus där som jag mycket väl kan tänka mig att bo i resten av mitt liv. Den dagen jag bestämmer mig för att bygga nytt, så blir det nog garanterat via just Movehome som jag bygger. En av katterna ska ha lite medicin nu, och när jag kollade hur medicinen skulle tas så hittade jag den här, hysteriskt kul:

Hur man ger en katt ett piller

1. Lyft upp katten och håll den i ditt armveck så som ett spädbarn.
Placera höger hands pekfinger och tumme på var sida om kattens mun och tryck försiktigt så att munnen öppnas. Låt pillret rulla in i munnen.

2. Ta upp pillret från golvet och hämta katten bakom soffan.
Upprepa sedan punkt 1.

3. Hämta tillbaka katten från sovrummet och släng det blöta pillret

4. Tag fram ett nytt piller, håll katten i vänster arm med ett hårt grepp om baktassarna.Tvinga upp käkarna och tryck in pillret längst bak i munnen. Håll igen munnen och räkna till tio.

5. Ta upp pillret ur akvariet och ta ner katten från bokhyllan, ropa på din sambo.

6. Ställ dig på knä och håll fast katten hårt i fram- och bakbenen.
Be din sambo hålla fast huvudet kör in en linjal i munnen och låt pillret glida ner längs linjalen och gnid kattens hals för att Stimulera sväljreflexerna.

7. Ta ner katten från gardinstången. Sopa upp skärvorna från de krossade porslinsfigurerna och glöm inte att laga gardinerna senare.

8. Lägg pillret i ett sugrör tvinga upp munnen och blås i röret.

9. Drick ett glas vatten för att få bort den äckliga smaken av pillret och kolla så det inte är skadligt för människor. Plåstra om din sambo och torka bort blodet från mattan.

10. Stoppa katten i ett köksskåp och stäng så att endast huvudet sticker ut. Tvinga upp munnen med en sked och skjut in pillret med ett gummiband.

11. Sätt upp skåpluckan med hjälp av en skruvmejsel. Ring din husläkare och fråga när du senast fick stelkrampsspruta. Släng bort din nerblodade t-shirt.

12. Be din sambo köra dig till akuten. Sitt stilla när de syr ihop dina fingrar med tolv stygn och plockar ur resterna av pillret ur ditt högra öga. Åk förbi en möbelaffär på hemvägen och komplettera lite.

Hur man ger en hund ett piller...

1. Vira in pillret i en skiva bacon.
2. Ge hunden det,...

 

13 Dec 2019