Skapa ett eget hemmakontor

Som det är nu, så sitter jag ofta vid köksbordet med min laptop, men jag skulle vilja skapa mig ett eget hemmakontor, med en kontorsstol och ett bra skrivbord. Dessutom då satsa på en stationär dator att ställa på skrivbordet. Grejen är det att jag har ju faktiskt ett litet rum, som jag skulle kunna inreda med kontorsgrejer, så att det blir som ett litet mini-kontor. Det gäller bara att köpa ett skrivbord som passar samt en bra kontorsstol. Att sitta på en köksstol är inte hållbart i längden.

Renovera och göra om?

Det lilla rummet jag har är just nu fyllt med massa grejer. Jag har väl mer eller mindre använt det som ett förråd och stoppat undan en massa grejer. Det kanske är dags att rensa detta rum och få ordning på det. Funderar på om man ska måla om, eller sätta upp ny tapet med, så att det blir nytt och fräscht. Kanske även satsa på nytt golv? Detta rum har ju stått mer eller mindre oanvänt, förutom med prylar då, så vore väl bra att frächa upp det.

Köpa kontorsmöbler

Jag får nog vänta med att titta efter kontorsstolar och skrivbord tills jag är klar med rummet. Det är onödigt att köpa hem det innan rummet står klart att användas. Så det är väl kanske en bra idé att som sagt först rensa ut all, sedan renovera, måla, tapetsera och sedan ta tag i inredningen med alla möbler och allt annat jag vill ha där.

6 Dec 2017