Tänk att ha lika bra syn som katterna

Tänk om man skulle ha lika bra syn som en katt? Så att man slipper att ha glasögon? En katts syn är kattens viktigaste sinne. Den har en mycket förfinad syn med ett synfält på 285 grader. Av dessa är 130 grader med stereoskopiskt seende, det innebär att bägge ögonens synfält täcker varandra. Rätt coolt det faktiskt. De kan ju styra hur mycket ljus de får in i ögonen genom att dra samman pupillerna. Sen kan de ju även se i mörker! En annan har ju inte en särskilt bra mörkersyn, eller syn alls. Det är glasögon som gäller här.

Jag köper mina glasögon online

Jag har insett att det är bra mycket billigare att köpa glasögon på nätet. Det finns billiga glasögon hos ExtraOptical till exempel. Sen har de även linser och solglasögon. Jag köpte alltid förr hos omin optiker, för jag trodde att det var ett måste. Men så är det ju inte alls. Man kan gå till optikern för att få reda på styrka. Sen kan man begära sitt synrecept. Med det kan man sedan köpa sina glasögon var man vill. Det är ju bra tycker jag. Det är utmärkt bra att köpa glaasögon online tycker jag. 

Behöver du glasögon?

Är det så att du behöver glasögon så rekommenderar jag dig att kolla in just Extra Optical.se. Jag har beställt flera par hos dem och jag får lov att säga att jag är mycket nöjd med dem. Det går fort att få hem dem med, samt att man kan få låna hem flera par för att testa!

1 May 2019