Underlätta på jobbet

Tidigare på jobbet så har de haft små skåp, där vi har kunnat lägga våra saker. Men de har inte varit i en bra storlek. Man har inte fått plats med så mycket. Nu har de äntligen investerat i stora klädskåp från morework.se. Nu kan vi lägga in både kläder och annat. Att ha ett eget klädskåp är ett måste på många jobb. Särskilt om man har ett jobb där man byter om och vill ha sina kläder inlåsta. Då är det bra med rejäla klädskåp.

Hoppas på fler förbättringar

På morework.se har de en massa bra saker för olika arbetsplatser. Jag har varit där på deras sida och tjuvkikat lite. Jag hoppas att mitt jobb kommer att investera i mer saker som ska underlätta det för oss. Det krävs mer än bara varsitt klädskåp. Lite andra bra saker vore bra.

Investera i egna skåp

Skulle kunna tänka mig att ha egna klädskåp och lagerhyllor hemma, det är bra förvaring och finns det med lås är det ju bra om man har besökare som vill låsa in sina saker. Jag har dessutom ett förråd jag skulle vilja ha sådana skåp i. Det så att ingen kan komma åt det man lägger där i. På tal om förrådet så skulle jag behöva rensa där. Det ser inte bra ut, mycket bröte som skulle kunna slängas. Sedan organisera det lite bättre är nog en bra idé. Så att det inte ligger huller om buller som det gör nu.

 

15 Dec 2017