Vackra smycken är något jag tycker om

Ibland när jag vill unna mig något och köpa nåt till mig själv så brukar jag titta efter silversmycken dam. Jag kollar även efter andra typer av material med, så klart, men silver är det jag gillar allra bäst. Jag har ett favorithalsband, som ofta sitter runt halsen. Det är en katt så klart, som är i ett silverhänge. Det är så fint, men det har jag fått i present så jag vet inte vart det är köpt någonstans. Jag själv brukar hitta sillversmycken dam på nätet.

Smidigt att handla online

Jag tycker om att handla det mesta på nätet, inte bara smycken. Jag handlar gärna hem kattsand och kattmat till exempel. Sedan har jag även haft funderingar på att testa en sån där matkasse. Vet bara inte vilken av dem jag ska välja, då det verkar som att det finns flera stycken.

Just när det kommer till smycken på nätet förresten, så finns det ju goda chanser att hitta unika smycken. Det föredrar jag, att ha armband, halsband med mera som inte alla andra har. Sedan är det ju enkelt att shoppa på nätet, både smycken och andra prylar. Det är bara lägga i varukorg, betala och få det hem i brevlådan eller till dörren. Det är smidigt särskilt om man inte har tid, eller lust att bege sig ut hemifrån. Tror jag shoppar mest på nätet under vintern, så slipper man vara ute i snön, då det är kallt och eländigt!

15 Dec 2017